Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Welkom bij Huisverlichting

Je bent op naar fraaie verlichting voor in huis. Kijk dan zeker op de ze vergelijkingssite. Hier vind je immers ruim 200 artikelen. Ongetwijfeld vind je hier een lamp die voldoet aan je wensen. Je hoeft dus niet meer op zoek naar een lamp in allerlei winkels. Je vindt op deze vergelijkingssite niet alleen eenvoudig en snel de door jou gewenste lamp. Hier vind je ook lampen met een bescheiden prijskaartje. De samenstellers van deze vergelijkingssite hebben uitsluitend webwinkels geselecteerd die de lampen aanbieden tegen de laagst mogelijke prijs. Gebruikmaking van deze vergelijkingssite bespaart dus zowel tijd als geld.

Op zoek naar de gewenste huisverlichting

Welke lamp gebruik je om je huis te verlichten?  Hoogstwaarschijnlijk wordt die lamp genoemd in het keuzemenu onder Maak uw keuze. In dit keuzemenu worden, in alfabetische volgorde, de via deze vergelijkingssite te bestellen lampen genoemd, van Buitenverlichting tot Wandlampen. Zoeken naar de door jou gewenste lamp is dus heel eenvoudig. Op zoek naar bijvoorbeeld een kroonluchter? Na het in het keuzemenu klikken op Kroonluchter verschijnen de via deze vergelijkingssite te bestellen kroonluchters in beeld.

Huisverlichting voor een bepaalde prijs

Natuurlijk ben je op zoek naar fraaie huisverlichting. Helaas is het budget soms beperkt. Daarom moet je op zoek naar verlichting in bijvoorbeeld je woonkamer voor een bepaalde prijs. Stel je bent op zoek naar een lamp voor het plafond. Je budget is € 50. Je hoeft dan niet alle getoonde lampen te bekijken. Klik in het keuzemenu op Plafondlampen. Vervolgens klik je onder Alle prijzen op van € 25 tot € 50. Uiteraard verschijnen er dan uitsluitend plafondlampen in die prijsklasse in beeld.

Je kunt ook direct op zoek gaan naar de goedkoopste plafondlampen. Dat doe je door onder Sorteer op… Prijs Laag > Hoog te selecteren. Wellicht vind je zo voor minder dan € 25 een fraaie plafondlamp.

Een fraaie lamp van een bepaald merk

Wellicht ben je op zoek naar bijvoorbeeld een hanglamp van het merk Briljant. Klik in het keuzemenu op Hanglampen. Vervolgens kun je onder Alle merken het merk Brilliant selecteren. Dan verschijnen er alleen hanglampen van dat merk in beeld.

Zoeken naar een lamp met het zoekvenster

Je kunt ook het zoekvenster gebruiken om te zoeken naar een bepaald soort lamp. Zo vind je bijvoorbeeld lampen voor kinderen door kinderlamp in het zoekvenster te vermelden. Op zoek naar een fraaie designlamp? Vermeld dan design in het zoekvenster. Vervolgens verschijnen er uitsluitend fraaie designlampen in beeld.

Eenvoudig vergelijken van lampen

Op deze website met huisverlichting kun je niet alleen snel en eenvoudig op zoek gaan naar de door jou gewenste lamp. Natuurlijk kun je op deze vergelijkingssite de verschillende lampen ook goed met elkaar vergelijken. Stel je bent op zoek naar een hanglamp. Na het in het keuzemenu klikken op hanglampen zie je dat iedere hanglamp wordt getoond met een afbeelding en een vaak uitvoerige beschrijving. Door te klikken op de afbeelding of op Meer informatie wordt de hele omschrijving zichtbaar. Ook vindt je dan informatie over het merk, de maat en het gebruikte materiaal. Door al die informatie kunnen de verschillende hanglampen dus goed met elkaar worden vergeleken.

Eenvoudig bestellen van een lamp

Heb je de door jou gewenste lamp voor in huis gevonden? Uiteraard wil je die lamp dan direct bestellen. Dat doe je door onder de omschrijving van de lamp te klikken op Bezoek Webwinkel. Je komt dan terecht op de website van de webwinkel. Doorgaans kun je daar de lamp direct bestellen.

Onze 8 meest bekeken artikelen

Lamponline Inbouwspot Luzern LED rond

Lamponline...

 
Prijs: € 37.95

Led inbouwspot van 3,3 watt gemaakt van geanodiseerd aluminium.

Meer informatieBezoek Webwinkel
Lucide TYCHO - Hanglamp - Ø 25,5 cm - 6xG9 - Zwart

Lucide TYCHO ...

Van: € 199.95
Voor: € 172.95

Deze lamp is in hoogte verstelbaar. Eenvoudig aan te sluiten op een dimmer (excl.). Vervaardigd uit hoogwaardig staal. .

Meer informatieBezoek Webwinkel
Sollux Hanglamp Orbis 1 lichts wit

Sollux Hanglamp...

 
Prijs: € 41.50

Leuke 1 lichts hanglamp lamp uit de collectie van leverancier Sollux, verkrijgbaar in verschillende kleuren in het rond of vierkant. Geschikt voor 1x...

Meer informatieBezoek Webwinkel
Highlight Spot Oliver 1 lichts zwart

Highlight Spot...

 
Prijs: € 47.50

De Oliver spotserie van Highlight is een strakke spot serie met een technisch knik en draai systeem, Volledig draai- en kantelbaar en verkrijgbaar in...

Meer informatieBezoek Webwinkel
Lucide ORLANDO - Hanglamp - 5xE27 - Fumé

Lucide ORLANDO ...

Van: € 344.95
Voor: € 304.95

Geschikt voor toepassing met LED lichtbronnen. Deze lamp is in hoogte verstelbaar. Eenvoudig aan te sluiten op een dimmer (excl.). Vervaardigd uit...

Meer informatieBezoek Webwinkel
Freelight Hanglamp Calcio 9 lichts L 125 cm excl. 9x G9 LED amber glas zwart

Freelight...

Van: € 399.00
Voor: € 359.00

De Calcio serie bestaat uit tafellampen, vloerlampen en hanglampen die zijn voorzien van sfeervolle rook- of amber kleurige glazen bollen. De...

Meer informatieBezoek Webwinkel
Lucide TUBULE - Hanglamp - LED - 5x7W 2700K - Zwart

Lucide TUBULE ...

Van: € 284.95
Voor: € 249.95

Uitgerust met geïntegreerde LED lampen. Uitgerust met warm wit licht (2700K). Deze lamp is in hoogte verstelbaar. Eenvoudig aan te sluiten op een...

Meer informatieBezoek Webwinkel
Steinhauer Hanglamp bollique Ø 60 cm 2730 messing

Steinhauer...

 
Prijs: € 279.95

Hanglamp van het merk Steinhauer gemaakt van 5 amber kleurige glazen bollen met ieder een andere doorsnede, ideaal voor de hogere woonkamers of voor...

Meer informatieBezoek Webwinkel